Milyen könyveink vannak a
2-4 éves korosztály számára?

Pá-Pá Pelus | Szobatisztaság ellenállás nélkül

Számos szobatisztaságról szóló könyvet találsz a boltokban, amelyek többsége egy-egy sztorin keresztül segít megbarátkozni a bilivel. Ez a könyv nem ilyen…
Kedves történetek helyett KÉPEK segítségével mutatja be a folyamatot a pelenkától a szobatisztaságig. Így a kicsi könnyebben megérti, hogy pontosan mit is várnak tőle a felnőttek. Egy-egy rövid, beszélgetésre ösztönző mondattal segít bevonni őt és személyesebbé tenni az élményt.
A gyerekekben természetes módon megvan az önállóságra való törekvés – ez a könyv ebben támogatja őket. Továbbá felkészít, motivál és lelkesít. Emiatt gyermeked szívesebben együtt fog működni Veled és lelkesen “menetel” a szobatisztaság felé!

A könyv ára 1950 Ft + postaköltség
KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!

Pá-Pá Cumi | Megválás a cumitól trauma nélkül

Ez a könyv megmutatja a gyereknek, hogy mennyi mókás dolgot csinálhat cumi nélkül – KEDVET csinál neki, hogy ő akarja letenni. Ennek az eredménye – mivel a gyerek nem egy külső nyomásnak engedelmeskedik, hanem belső motivációból cselekszik – együttműködő és lelkes lesz, hiszen ez az ő választása. Ráadásul nem fogja “fegyvertelennek” érezni magát a nehéz pillanatokban, mert tudni fogja, hogy mit tehet olyankor, amikor hiányozni kezd neki a cumija.
A gyerekekben természetes módon megvan az önállóságra való törekvés – ez a könyv ebben támogatja őket. Továbbá felkészít, motivál és lelkesít. Így közösen “írjátok meg” gyermeked saját sikersztoriját 🙂

A könyv ára 1950 Ft + postaköltség
KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!

Ovi-idő | A zökkenőmentes reggeli elválásért

Számos olyan könyvet találsz a boltokban, amely általánosságban foglalkozik az óvodába lépéssel – kiemelve, hogy ott mennyi csodálatos dolog vár gyermekedre. Ez a könyv NEM erről szól, hanem a reggeli elválásról és az ebből fakadó belső feszültség oldásáról. Gyermekednek ad válaszokat és eszközöket, hogy ezt a számára LEGNEHEZEBB akadályt leküzdje – hiszen csak ezután lesz képes felfedezni azt a sok-sok csodás dolgot, amiről a többi ovis könyvből már hallott.
Legyen az óvodás kor egy szép új fejezet az ő kis életében. Ehhez az első lépés a frusztrációmentes reggeli elválás.

A könyv ára 1950 Ft + postaköltség
KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!

Hami-idő | Válogatós gyerekeknek

A Hami-idő című könyv segítséget nyújt az étkezési szokások és az egészséges táplálkozás kialakításában. Terítsünk meg, mossunk kezet, együnk zöldséget és gyümölcsöt. Használjuk a szalvétát és ne feledkezzünk meg a legfontosabb szabályról: minden ételt megkóstolunk. Lehet, hogy ízlelni fog.

A könyv ára 1950 Ft + postaköltség
KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ezek a könyvek 2-4 éves korosztály számára ajánlottak.

Mind a négy könyv 36 oldalas, kemény borítós, minőségi papírra nyomtatva.

A megrendelt csomagot 1 munkanapon belül házhoz szállítja a GLS futárszolgálat.

A kiszállítást legfeljebb három alkalommal kíséreli meg a futár – ha ezek sikertelenül zárulnak, akkor a csomag visszakerül a feladóhoz.

A könyveink kizárólag a weboldalunkról rendelhetőek meg, egyik sem kapható könyvesboltban sem más webáruházban. A könyvek jogtulajdonosa az Almafa Kiadó.