Reggeli elválás frusztráció nélkül

Az Ovi-idő című könyv…

  • Segít a beszoktatási rituálék, szokások kialakításában

  • Megnyugtató technikákat tanít neki az elválás okozta szorongás enyhítésére

  • 1 kép, 1 mondat – beszélgetésre ösztönző struktúra

A könyv ára 1950 1590 Ft (+postaköltség)
KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!

Vélemények a könyvről

“Nagyon hasznosnak találjuk a kis könyvet. Kislányom nagycsoportos óvodás, de nála az elválás akkor vált nehézzé, amikor a kistestvére megszületett, és neki mennie kellett, a tesó pedig maradhatott itthon. Az Ovi-idő elolvasásával kaptunk elsőként gyakorlati tanácsokat, miként könnyíthetnénk meg az elválást, azon túlmenően, hogy az elválás legyen gyors és határozott. A hasznos és szívhez szóló tippeket ezúton is nagyon szépen köszönjük!”

“Életem egyik legjobb döntése volt, hogy megvettem ezt a könyvet. Kb. 1 hónapja olvastam fel a kislányunknak, aki addig minden reggel óriás sírás mellett, az óvónéni segítségével volt csak hajlandó bemenni a csoportba. Miután többször elolvastuk, úgy látszik megéretette, hogy az elválás nem örökre szól, csak egy kis időre.”

Hallgasd meg mit mondanak a könyveinkről azok az óvónénik, akik már használják!

Miben más, mint a többi “ovis” könyv?

Számos olyan könyvet találsz a boltokban, amely általánosságban foglalkozik az óvodába lépéssel – kiemelve, hogy ott mennyi csodálatos dolog vár gyermekedre. Ez a könyv NEM erről szól, hanem a reggeli elválásról és az ebből fakadó belső feszültség oldásáról.

Gyermekednek ad válaszokat és eszközöket, hogy ezt a számára LEGNEHEZEBB akadályt leküzdje – hiszen csak ezután lesz képes felfedezni azt a sok-sok csodás dolgot, amiről a többi ovis könyvből már hallott.

Legyen az óvodás kor egy szép új fejezet az ő kis életében. Ehhez az első lépés a frusztrációmentes reggeli elválás.

A könyv ára 1950 1590 Ft (+postaköltség)
KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A könyv 2-4 éves korosztály számára ajánlott.

Az Ovi-idő 36 oldalas, kemény borítós könyv, minőségi papírra nyomtatva.

A megrendelt csomagot 1 munkanapon belül házhoz szállítja a GLS futárszolgálat.

A kiszállítást legfeljebb három alkalommal kíséreli meg a futár – ha ezek sikertelenül zárulnak, akkor a csomag visszakerül a feladóhoz.

A könyv kizárólag a weboldalunkról rendelhető meg, nem kapható sem könyvesboltban sem más webáruházban. A könyv jogtulajdonosa az Almafa Kiadó.