Barion Pixel
Akció!

Állatvilágos lámpa és kivetítő különlegesség gyerekeknek

2990 Ft

Varázslatos Állatvilágos lámpa és kivetítő ami egyben zseblámpa is
🦓🐘 Élménydús utazás a vadonba
🌟 Fejleszti a gyerekek kreativitását és a képzeletét
🌈 Szórakoztató és nyugtató
🌙 Praktikus és mobil
🐘🦓 Hozzájárul a környezettudatos gondolkodás kialakulásához

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: E2012 Kategória:

Leírás

Gyerekek! Állatmese másképp? Igen! Az Állatvilágos lámpa- és kivetítővel!

Az Animal Torch – Állatvilágos lámpa és kivetítő segítségével a falakon a világ minden tájának alakjai megelevenednek beleértve zsiráfokat, elefántokat, aligátorokat… ideális társ az elalváshoz és egyúttal mókásabbá teszi a lefekvéshez készülés perceit. A projektor egyben zseblámpa is, így nem csak praktikus, hanem hordozható is – a gyerekek akárhová magukkal vihetik!

🌍 Gyerekek! Fedezzük fel az állatok varázslatos világát az Animal Torch Kivetítővel!

Varázslatos kivetítő és zseblámpa egyben: Az Animal Torch – Állatvilágos lámpa és kivetítő valódi csoda a gyerekek számára! Ez a különleges projektor és zseblámpa egyesíti magában a szórakozást és a funkcionális használhatóságot. Kényelmesen hordozható, így mindig elkísérheti a gyermeket, bárhová is megy.

🦓🐘 Élménydús utazás a vadonba: Az Animal Torch kivetített képei varázslatosan életre keltik a vadon állatait. A gyerekek interaktívan ismerhetik meg a különböző állatfajtákat, belemerülve a dzsungel titokzatos világába, közös mese szőhető a képekhez. Ezáltal a játék hozzájárul az állatok iránti érdeklődés növeléséhez, a fantázia dúsításához és a környezettudatosság kialakításához.

🌟 Fejleszti a kreativitást és a képzeletet: Az állatok lenyűgöző világa serkenti a gyerekek kreativitását és képzelőerejét. A kivetített képek segítenek nekik elképzelni és megérteni az állatok természetét, fejlesztve ezáltal az észlelési és megfigyelési készségeiket.

🌈 Szórakoztató és nyugtató alvás: Az Animal Torch nemcsak egy szórakoztató játék, hanem ideális segítőtárs a gyerekek számára az elalváshoz. A kellemes, lágy fények segíthetnek a gyerekeknek a lecsillapodásban, megnyugtatva őket az éjszakai pihenéshez.

🌙 Praktikus és mobil: A zseblámpa funkció révén a gyerekek bárhová magukkal vihetik az Animal Torch-ot. Legyen szó esti mesélésről, kempingezésről vagy egy baráti alvásról, ez a játék mindig készen áll a kalandokra.

🦒 Tanuljunk és Szórakozzunk az Animal Torch Állatvilágos Kivetítővel!

Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

 

További információk

Intézmény szerint

Bölcsődés korosztály, Óvodás korosztály

Játék típusa

Tudományos

Korosztály

3+ éves

Érdekelhetnek még…

Állatvilágos lámpa és kivetítő különlegesség gyerekeknek

2990 Ft