Barion Pixel
Akció!

Azúrkék nyomok projektor különlegesség gyerekeknek

3390 Ft

🌌✨ Az Azúrkék nyomok projektor egyben zseblámpa is
👶 Biztonságos és tartós
🎨 Kreatív projekciók
📖 Varázslatos meseidő a gyerekeknek
👨‍👩‍👧‍👦 Családi játék
🎁💖 Ajándékötlet és szórakozás 

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: NIC1001 Kategória:

Leírás

Gyerekek! Pizsipartira fel! Az Azúrkék nyomok projektor egy fantasztikus kivetítő zseblámpa, ami szórakoztató képeket vetít ahová csak akarod! Nézd meg ezeket a szórakoztató képeket a falakon és a mennyezeten – remek társ lefekvés előtt és egy bulis összejövetelhez is.

🌌✨ Fedezzétek fel az éjszakai csodákat a Brainstorm Azúrkék nyomok projektorral!

🔦 Kettő az egyben élmény: Az “Azúrkék nyomok” zseblámpa és projektor két izgalmas élményt kínál a gyerekeknek. Legyen szó alvás előtti történetekről vagy az éjszakai csillaghullásról, ez a játék mindent tud!

🌠 Csillagos égbolt: A projektor funkció révén a gyerekek egy csodás csillagos égboltba merülhetnek az alvás előtt. A gyerekek szobája varázslatos helyszínné válik, miközben lenyűgöző csillagok és alakok táncolnak a falon.

📖 Varázslatos meseidő: A zseblámpa funkció lehetővé teszi a meseidőt a sötétben. A gyerekek élvezhetik a színes és érdekes történeteket, miközben a lámpa kellemes fényében pihennek el.

🎨 Kreatív projekciók: A projektor számos változatos és kreatív dia-kazettát tartalmaz, így a gyerekek mindig új és érdekes képeket projektorozhatnak a falra.

🧠 Fejlesztő élmény: A játék nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő is. A gyerekek kreativitásukat és képzelőerejüket fejlesztik, miközben a különféle projekciókat felfedezik.

🌈 Szórakozás és nyugalom: Az “Azúrkék nyomok” játék segít a gyerekeknek elalvás előtt ellazulni és nyugodt környezetet teremteni. A színes projekciók és a lágy fény segítik az alvást.

👧👦 Korosztály és játékosszám: A játék ideális 3 éves kortól ajánlott és egyedül vagy barátokkal is élvezhető.

🎁💖 Ajándékötlet és szórakozás egyben: Az “Azúrkék nyomok” tökéletes ajándék a kicsiknek, akik imádják az éjszakai kalandokat és a varázslatos projekciókat.

🌌🔦 Hozd el az éjszakai csodákat, és nézd, ahogy a gyermeked elkápráztatva fedezi fel a projektor képeink szépségeit! 🌠📖

Szín: Sokszínű
Áramforrás: Elem
Anyaga: Műanyag

A projektor képeket vetít a falakra és a mennyezetre a sötét szobában. Tartalmaz három dialemezt, mely 24 vidám és aranyos “Azúrkék és Te” tematikus képet tud kivetíteni.
A szórakoztató projektor praktikus zseblámpaként is funkcionál, 11 cm hosszú és körülbelül 3,5 cm átmérőjű a legszélesebb pontján.

Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

További információk

Intézmény szerint

Kisiskolás korosztály, Óvodás korosztály

Játék típusa

Különlegesség

Korosztály

3+ éves

Érdekelhetnek még…

Azúrkék nyomok projektor különlegesség gyerekeknek

3390 Ft