Barion Pixel
Akció!

Bilibo mozgás és kreativitás fejlesztő játék gyerekeknek, piros színben

9890 Ft

🤸 Bilibo mozgás és kreativitás fejlesztő játék gyerekeknek már piros színben is elérhető
🚀 Kis méret, nagy élmény
🎨 Különféle játékformák
🤹 Szociális interakció és szerepjáték
🏆 Díjnyertes dizájn
🌟 Egy játékban rengeteg fejlődési lehetőség a gyerekeknek

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: 43002 Kategória:

Leírás

Mi is a Bilibo mozgás és kreativitás fejlesztő játék?
A Bilibo egy készségfejlesztő játék gyerekeknek, mely a motoros készség, a kreativitás, a koordinációs készség, az érzékelés, a mozgás és az egyensúly fejlesztését segíti és akár már egy éves kortól használható. A fejlesztő játék kombinálható a készségfejlesztő termékcsalád többi játékaival, így sokoldalú készségfejlesztő hatás érvényesül. Nincs specifikus funkciója, használatának csak a kreativitás szab határt!

Vízálló, vízen lebegő, ütésálló játék így tökéletesen használható a homokozóban, a medencében, a hóban, vagy a szobában. Kreativitásra, új játékok kitalálására ösztönzi a gyerekeket. A gyerekek koruktól, érdeklődésüktől függően különböző módon használhatják és értelmezhetik a Bilibo készségfejlesztő játékot. A puha, gömbölyű formák és az élénk színek stimulálják az érzékeket és a gyermekek vele született kíváncsiságát.

🌈 Fedezd fel a kreativitás és mozgás örömét a Bilibo mozgásfejlesztő játékkal!

🤸 Mozgás és kreativitás egyszerre: A Bilibo mozgás és kreativitás fejlesztő játék gyerekeknek egyedi kialakítása révén nem csupán egy játék, hanem egy egész világ, ahol a gyerekek szabadon kifejezhetik kreativitásukat. A kerek forma és az élénk színek stimulálják érzékeiket, míg a játék kreatív használata fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket. Fontos, hogy ne mutassuk meg, hogyan kell vele játszani! Játsszon úgy vele a gyermek, ahogy ő szeretne!

🚀 Kis méret, nagy élmény: A játék könnyen hordozható és utazáskor is magával vihető, így bármikor, bárhol garantált a szórakozás és a kreativitás. A kis méret ellenére hatalmas élményt kínál, amely készségfejlesztő hatásával egyesíti a szórakozást és a tanulást.

🎨 Különféle játékformák: A Bilibo nem rendelkezik specifikus funkcióval, így a gyerekeknek lehetőségük van különféle játékformákat önállóan kitalálni. Legyen az háromdimenziós puzzle, bölcső, teknőspáncél, dob vagy szánkó, esetleg rohamsisak – a kreativitásnak csak a gyerek képzelete szab határt.

🤹 Szociális interakció és szerepjáték: A Bilibo mozgás és kreativitás fejlesztő játék gyerekeknek ösztönzi a szociális interakciót és a szerepjátékot. Könnyedén válhat elbújós játékok menedékévé, ahol a gyerekek különféle szituációkat élhetnek át, fejlesztve ezzel szociális készségeiket és kreativitásukat.

🏆 Díjnyertes dizájn: A Bilibo mozgásfejlesztő játék nem csupán gyerekek, hanem díjazók kedvence is. Elnyerte a Spiel Gut díjat Németországban, és számos más országban választották meg az Év játékának.

🌟 Egy játék, de rengeteg fejlődési lehetőség: A Bilibo nem csak egy játék, hanem egy kreatív és mozgalmas élmény, amely fejleszti a gyermekek készségeit és stimulálja képzeletüket. Hagyd, hogy a gyermeked felfedezze a Bilibo varázslatos világát, és élvezze a kreativitás és mozgás örömét!

Játékötletek
Használható nagy méretű, háromdimenziós puzzle-ként: két Bilibo játékot összerakva gömböt kapunk, ami egy barátságos, szélesen mosolygó arcra emlékeztet. Játszva fejlesztik a gyerekek kreativitását, értékelését, és a kéz-szem koordinációs készség fejlesztésben is részt vesznek. Amikor nagyobbak lesznek a gyermekek, a Bilibo készségfejlesztő játék használatának újabb fejlesztő játék – módjait fedezhetik fel. A Biliboban való ringatózás, hintázás jó szórakozás, ugyanakkor segíti a mozgáskoordináció, illetve az egyensúlyérzék fejlődését.

A szerepjátékok, a “papás-mamás” játékok nagyon fontosak a gyermekek szociális fejlődésében és a kreativitás fejlesztésében. A Bilibo mozgás és kreativitás fejlesztő játék gyerekeknek ezen a téren is kiváló segédeszköz: könnyen bölcső, teknőspáncél, dob, fazék, hajó vagy a játékállatok menedéke, barlang lehet belőle.de használható szánkóként, ülő eszközként, vagy tároló eszköznek is alkalmas.

…a gyermekek kreativitása nem ismer határokat!

Díjak
A Bilibo óriási sikerére és népszerűségére nincs is jobb bizonyíték, mint hogy megjelenése óta sorra zsebeli be a rangosabbnál rangosabb elismeréseket és díjakat. Németországban elnyerte a Spiel Gut díjat, Ausztráliában, Japánban, Egyesült Királyságban és az USA-ban pedig megválasztották az ÉV JÁTÉKÁNAK.

Méret: 39x39x22cm Súly: 800g

Bilibo mozgás- és kreativitás fejlesztő játék, piros színben a mosolygós gyermekekért! Kis méret, nagy élmény! Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

További információk

Intézmény szerint

Bölcsődés korosztály, Óvodás korosztály

Játék típusa

Fejlesztő

Korosztály

3+ éves

Érdekelhetnek még…

Bilibo mozgás és kreativitás fejlesztő játék gyerekeknek, piros színben

9890 Ft