Barion Pixel
Akció!

Boi készségfejlesztő játék gyerekeknek

3490 Ft

🤔 Mi is a Boi készségfejlesztő játék?
💖
Egy kacsa, egy pingvin vagy valami más?
🌈 Kiváló élmény a gyerekeknek fürdés közben!
🤹 Kreatív játék
🏗️ Finommotoros készségek, érzékelés, képzelőerő fejlesztése
📏 Praktikus méretek és kiváló minőség
🌊 A Spiel Gut által ajánlott játék

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: 43280 Kategóriák: ,

Leírás

A Boi készségfejlesztő játék lebeg és táncol a vízen, de kitalálható-e, hogy igazából mi is ez? Egy kacsa, egy pingvin, esetleg valamilyen más madár? Hadd döntsenek a gyerekek! Nem számít, hogyan forgatjuk, ugyanis mindig visszaáll eredeti helyzetébe.

Gyerekek! A Boi-val igazi élmény a fürdés!

A MOLUK új termékeit az állatok inspirálták. A Boi készségfejlesztő játék lesz gyermeked új kedvence – de kitalálható-e, hogy igazából mi is ez? Egy kacsa, egy pingvin, esetleg valamilyen más madár? Hadd döntsön a gyermek! Nem számít, hogyan forgatjuk, ugyanis mindig visszaáll eredeti helyzetébe. Ha ez nem lenne elég, a fekete oldalon lévő tappancs révén mindenhez odatapad, amihez odanyomjuk!

Észrevétlen fejlődés a gyerekeknek!

Az első és legfontosabb terület a finommotorikus készségek fejlődése – ebbe beletartoznak a különböző koordinációs-és kondicionális képességek, ízületi mozgékonyságok. A MOLUK-játékokhoz hűen a kreativitás, a képzelőerő és a koncentrációs képesség is fejlesztés alá kerül a játék során.

🦆🐧🌊 Gyerekek! Fedezzétek fel a Boi készségfejlesztő játék varázslatos világát – Fürdési élmény, kreativitás és fejlődés egyben!

🤔 Mi lehet a Boi? Egy kacsa, egy pingvin vagy valami más? Hadd döntsön a gyermeked! A Boi egy lenyűgöző készségfejlesztő játék, amely a kreativitásra és a gyermeki képzeletre épít. Bárhogyan is forgatjuk, mindig visszatér eredeti helyzetébe, így minden fürdőzés egy új, szórakoztató kaland.

🌈 Kiváló élmény a fürdőkádban: A Boi készségfejlesztő játék nem csak egy játék, hanem egy élmény a fürdőkádban! A vízen lebeg és táncol, ösztönözve a gyermeket, hogy fürdés közben is felfedezze a víz varázslatos világát.

🤹 Kreatív játék: A Boi nem csak egy fürdőjáték, hanem egy kreatív élmény is. A gyermek kitalálhatja, hogy mi is lehet valójában: egy kacsa, egy pingvin vagy valami más. A Boi rugalmas kialakításának köszönhetően számtalan játék és szórakoztató mozdulat lehetséges.

🏗️ Finommotoros készségek fejlesztése: A Boi készségfejlesztő játék nemcsak szórakoztat, hanem fejleszti is a gyermekek finommotoros készségeit.

🎨 Kreativitás és koncentráció fejlesztése: A MOLUK-játékok filozófiáját követve a Boi segíti a gyermek kreativitásának és képzelőerejének fejlődését. A játék során a koncentráció pedig további előnyökkel jár a kognitív fejlődés terén.

📏 Praktikus méretek és kiváló minőség: A Boi magassága 12 cm, átmérője pedig 6 cm, így ideális méretű a kis kezek számára. Kiváló minőségű szilikonból készült, könnyen tisztítható, és biztonságos. Ajánlott 3 éves kortól.

🎁 Ajándék, amely fejleszt és szórakoztat: A Boi készségfejlesztő játék nemcsak egy játék, hanem egy ajándék is, amely ötvözi a fejlődést és a szórakozást. Ideális választás születésnapokra vagy bármilyen alkalomra, ahol egyedülálló és praktikus ajándékot szeretnél.

Fedezd fel a Boi Készségfejlesztő játék varázslatos világát, és hagyd, hogy minden fürdés egy élménnyé váljon a gyermeked számára!

További információk:

  • Magasság: 12 cm
  • Átmérő: 6 cm
  • Kiváló minőségű szilikonból készült
  • Könnyű tisztíthatóság
  • Biztonságos
  • Ajánlott: 3 éves kortól

Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

Típus: Standard
amit fejleszt: finommotorikus készségek, érzékelés, kreativitás, képzelőerő
ajánlott kor: 3+
díjak: Spiel Gut ajánlott
szín: fehér, fekete
db: 1
méret: 6 cm átmérőjű, 12 cm magas

További információk

Intézmény szerint

Óvodás korosztály

Játék típusa

Fejlesztő

Korosztály

3+ éves

Érdekelhetnek még…

Boi készségfejlesztő játék gyerekeknek

3490 Ft