Barion Pixel
Akció!

Hix készségfejlesztő játék gyerekeknek

6990 Ft

🌟 Térérzékelés, térlátás, szem-kéz koordináció fejlesztése a Hix készségfejlesztő játékkal
🤹 Motoros készségek támogatása
🌈 Színes élmény
👶 Biztonság és minőség
🎁 A tökéletes ajándék kicsiknek

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: 43380 Kategória:

Leírás

Ismerd meg a gyerekek kedvenc építő játékát, a Hix készségfejlesztő játékot – legalábbis ami a legkisebb korosztályt illeti. A Hix készségfejlesztő játék gyerekeknek nem csak fejleszti az alakfelismerést és a szem-kéz koordinációt, de emellé lenyelhetetlen, szétrághatatlan, és még akkor is hangtalan, ha épp leomlik.

A Hix készségfejlesztő játék egy speciális, elasztikus szilikonból készült fejlesztő és építő játék, amely a legkisebbek gyerekeknek készült. A különböző hasábok mentén ki- és befordítható, színes elemek így igen nagy változatosságot tudnak produkálni, és számtalan módon építhető belőle alakzat, vagy épp torony. Az alakfelismerést, a geometriát, és a formázást korán megismerteti a gyerekekkel, miközben fejleszti a szem-kéz koordinációt, és a finommotoros mozgást. Ráadásul a Hix készségfejlesztő játék semmilyen veszélyt nem jelent a gyerekekre, hiszen szétrághatatlan, elnyűhetetlen anyagból készült, amit lenyelni sem lehet.

🌟 Fedezd fel a Hix készségfejlesztő játék csodáját!

🎉 Kreatív képességfejlesztés: A Hix kicsiknek szánt készségfejlesztő játék egyedi és szórakoztató módja a kreatív készségek fejlesztésének. A játék nemcsak szórakoztat, hanem segíti a gyermekeket abban, hogy szabadon kifejezhessék a képzeletüket és alkothassanak.

🤹 Motoros készségek támogatása: A különböző formák és méretek interaktív módon ösztönzik a gyermek szem-kéz koordinációját és motoros készségeit. A Hix készségfejlesztő játék segíti a gyerekeket a finommotoros készségeik fejlesztésében, miközben élvezik a játékot.

🌈 Színes élmény: A vibráló színek és különböző textúrák a gyerekeket elbűvölik, miközben a Hix játékkal játszanak. Az élénk színek segítik a színfelismerést és a vizuális észlelést, miközben az egyedi formatervezés lenyűgözi a kicsiket.

👶 Biztonság és minőség: A játék magas minőségű, biztonságos anyagokból készült. A gyermekbarát kialakítás és a tartós anyagok garantálják, hogy a kicsik biztonságosan és hosszú ideig játszhassanak vele.

👨‍👩‍👧‍👦 Családi játékélmény: A Hix játék nemcsak a kicsi gyerekek, hanem a teljes család számára is kiváló élményt nyújt. Alkossatok együtt és élvezzétek a közös pillanatokat, miközben a gyerekek fejlődnek és szórakoznak.

🎁 A tökéletes ajándék kicsiknek: Ha keresed a kreatív és fejlesztő ajándékot a kicsik számára, a Hix készségfejlesztő játék a tökéletes választás. Örömet szerezhetsz a gyerekeknek egy olyan ajándékkal, amely fejleszti a képességeiket és szórakoztató is egyben.

Ne hagyd ki a lehetőséget, vásárold meg most a Hix gyerekeknek szánt készségfejlesztő játékot, és induljon a kreatív felfedezés és szórakozás!

Rendeld meg most, és kezdődjön az építkezés!

amit fejleszt:  térérzékelés/térlátás, kéz- és szemkoordináció, finommotorikus készségek
ajánlott kor: 0+
díjak: Spiel Gut ajánlott, Science Toy Award 2017 győztes
szín: piros, kék, sárga, zöld
db: 4
méret: 8,2 cm átmérőjű, 14,5 cm magas


Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

📖 Versajánlatunk:

Kovács Barbara
Levél a szélben

Egy kis huncut szélgyerek,
falevelet kergetett.

Össze-vissza kavarta,
feldobálta magasra.

Rászórta a fejemre,
leráztam én nevetve.

Feldobáltam fel az égbe,
kapaszkodjon meg a szélbe.

További információk

Intézmény szerint

Bölcsődés korosztály

Játék típusa

Fejlesztő

Korosztály

0+ éves

Érdekelhetnek még…

Hix készségfejlesztő játék gyerekeknek

6990 Ft