Barion Pixel
Akció!

Mágneses Matematika társasjáték gyerekeknek

2390 Ft

🌟 A Mágneses Matematika társasjáték minden utazáshoz ideális
🧠 Matematika fejlesztés játékosan
🔢 Interaktív tanulás mindenkor és mindenhol
👪 Családi játékélmény
🌈 Okos játék
💖 Fejlődés és szórakozás is egyben

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: 795 Kategória:

Leírás

Dobd fel a hosszú, unalmas utazásokat a Purple Cow Mágneses Matematika társasjátékával! Gyakoroljátok a gyerekekkel az alapvető matematikai műveleteket szórakoztató formában. A Purple Cow játékok célja, hogy úgy szórakoztassák a gyerekeket, hogy nem egy kijelzőt tolnak eléjük, és ha lehetséges, közben még az elméjüket is pallérozzák eközben.

🎉 Gyerekek! Fedezzétek fel a számok varázslatos világát a Purple Cow Mágneses Matematika társasjátékkal!

🌟 Kicsi, de észbontó – minden utazáshoz ideális: Az utazás sosem volt még ilyen okos! A Mágneses Matematika Társasjáték kompakt mérete és könnyűsége révén bármikor, bárhol elkísér téged és a gyermeked. A mágneses felülete pedig garantálja, hogy a játék mindenhol biztonságosan játszható.

🧠 Matematika fejlesztése játékosan: A játék nemcsak a szórakozásról szól, hanem a gyerekek iskolai előkészítéséről is. A Mágneses Matematika Társasjáték segít a gyerekeknek könnyedén elsajátítani az alapvető matematikai koncepciókat. Az összeadástól a szorzásig, az egyszerűségével pedig még a matematika szeretetét is ébreszti.

🔢 Interaktív tanulás mindenkor és mindenhol: Minden kis utazás, várakozás, vagy szabadidős pillanat alkalmas arra, hogy a gyermeked a matematika rejtelmeibe mélyedjen. A játék interaktív és szórakoztató, segítve a gyermekedet a számolásban és problémamegoldásban.

👪 Családi játékélmények: A Purple Cow Mágneses Matematika Társasjáték nem csak tanulságos, hanem szórakoztató is. Családilag játszva a matematika egyszerűen életre kel, és közben közelebb hozza egymáshoz a családtagokat.

🌈 Okos játékélmények a Purple Cow Mágneses Matematika Társasjátékkal: Egy játék, ami nem csak szórakoztat, de fejleszti is a gyermekedet. Az okos számjáték mostantól mindig veletek lehet!

🧲 Vidd magaddal a számok varázslatos világát most a Purple Cow Mágneses Matematika társasjátékkal!

A Mágneses Matematika egy könnyed, egyszerű szabályú, utazás közben is játszható társasjáték, amit 2-4 fő játszhat, nagyjából 20-30 percben, gyerekek is már 5 éves kortól.

Dobj a 2 kockával, és a mágneses lapkákkal rakj össze matematikai egyenleteket (összeadás, kivonás, szorzás osztás), amik tartalmazzák a kidobott számokat. Kisebb gyerekekkel elég még az összeadást-kivonást gyakorolni, nagyobbakkal már akár szorozni és osztani is lehet. Ha sikerült a számokkal és jelekkel egy egyenletet összerakni, a jutalom egy mosolygós mágneslapka, a következő játékoson a sor, hogy dobjon. De a játék előrehaladtával egyre nehezebb lesz megoldásokat találni, ahogy fogynak a számok és a jelek.

Ha le szeretnéd kötni a gyermeked utazás közben valamivel, ami nem egy digitális kijelző bámulása, és közben még akár tanulhat is belőle, akkor a Purple Cow Mágneses Matematika a tökéletes választás számotokra!

Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

További információk

Intézmény szerint

Kisiskolás korosztály

Játék típusa

Utazó

Korosztály

5+ éves

Érdekelhetnek még…

Mágneses Matematika társasjáték gyerekeknek

2390 Ft