Barion Pixel
Akció!

Oogi family fejlesztő játék gyerekeknek

10490 Ft

🎉 Az Oogi family fejlesztő játék egy igazi “nyúzós” játék
🌟 Stressz levezető
🤸 Rugalmas és strapabíró kialakítás
🧠 Fejleszti a kognitív készségeket
👶👧🧑👨‍👩‍👦 Korhatártól független szórakozás

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: 43150 Kategória:

Leírás

Az Oogi family fejlesztő játék gyerekeknek egy olyan különleges, stresszlevezető és egyben fejlesztő játék, amely alapvetően a legkisebbeknek szól, de még a felnőttek fantáziáját is megmozgatja. Fejeik és végtagjaik tapadókorongban végződnek, testük pedig a legkeményebb huzavonát is kibírja.

Kutatások bizonyítják, hogy már a kétéves kor körül kezd megjelenni a rendszeres stressz az életünkben, és ennek kezelésére nincs igazán jó módszerünk ebben a korban – ráadásul könnyen az őrületbe kergetjük vele a szüleinket. Erre fejlesztették ki az Oogi-t, akin anélkül tölthetjük ki a frusztrációnkat, hogy ezt ő zokon venné. Elvégre ide-oda tekerhetjük, téphetjük, semmi baja nem lesz – sőt, ha a falhoz vágjuk, akkor nem megsértődik, hanem még rá is tapad.

Tapadókorongjainak segítségével célbadobáshoz, hagyományos játékhoz, különböző fura pózok felvételéhez mind tökéletes. A gyermek képzelőerejével pedig számtalan kalandot fognak együtt átélni. A családi verzióban két kisebb és két nagyobb Oogi érkezik, amivel különböző logikai feladványok játékos megoldása is könnyedén valóra váltható.

🌈 Fedezd fel az Oogi Family varázslatos világát – A stressz levezető és fejlesztő “nyúzós” játék, amely kiváló játékélményeket kínál!

👶👧🧑👨‍👩‍👦 Korhatártól független szórakozás: Az Oogi family fejlesztő játék gyerekeknek nem csak egy játék, hanem egy egész családi élmény. Kifejezetten a legkisebbektől a felnőttekig mindenki számára tervezve, ez a különleges fejlesztő játék kiválóan szórakoztat és stressz levezető minden korosztálynak.

🌟 Stressz levezető funkció: Az Oogi karakterek nem csak kreatívak és szórakoztatóak, hanem kiváló nyúzós játékok. A rugalmas és tapadós anyaguk lehetővé teszi, hogy az Oogi-kat tekerd, hajlítsd, vagy akár a falhoz is vágd anélkül, hogy bármilyen károsodásuk lenne.

🎉 Közös családi élmény: Az Oogi Family csomagban két kisebb és két nagyobb Oogi karakter érkezik, amelyek együtt kiváló családi élményt nyújtanak.

🤸 Rugalmas és strapabíró kialakítás: Az Oogi-k testei a legkeményebb huzavonát is könnyedén kibírják, így biztosítva a hosszú távú játékélményt. Tapadókorongjaikkal kiválóan használhatóak célbadobáshoz, különböző pózok kipróbálásához vagy éppen hagyományos játékhoz.

🧠 Fejleszti a kognitív készségeket: Az Oogi family fejlesztő játék gyerekeknek kiválóan fejleszti a kognitív készségeket, beleértve a logikai gondolkodást, tervezési képességeket és a problémamegoldó készségeket, kreativitást is.

🎁 Különleges ajándék: Az Oogi Family nem csupán játék, hanem egy különleges ajándék is, amely összehozza a családot és garantáltan mosolyt csal mindenki arcára. Ideális választás születésnapokra, ünnepekre vagy akár csak egy közös szórakozáshoz a hétköznapokban.

Fedezd fel az Oogi family fejlesztő játék gyerekeknek varázslatos világát, és engedd, hogy a kreativitás és szórakozás egyesüljön!

Rendeld meg most, és fedezzétek fel együtt az Oogi végtelen lehetőségeit!

Ismerd meg a legtapadósabb családot a világon az Oogi family fejlesztő játékot! Az Oogi emberkék rugalmas testükkel és a kezeik, lábaik valamint a fejük helyén lévő speciális tapadókorongokkal biztos hogy ragaszkodni fognak nem csak hozzád, de minden máshoz is amihez hozzáérnek. Felejtsd a régi tapadókorongokat, amiket még meg kellett nedvesíteni ahhoz hogy működjenek!
Az Oogi-k korongjai bármiféle segítség nélkül olyan erősen megtapadnak a sima felületeken, hogy utána külön művészet eltávolítani őket, amit a rugalmas test még élvezetesebbé tesz! Dobd fel az iroda vagy bármelyik szoba hangulatát, vagy ajándékozd meg ismerősödet egy színes és tapadós baráttal! Rendelj még ma egy Oogi family fejlesztő játék a gyerekeknek!
Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Típus Standard
amit fejleszt kreativitás, képzelőerő
ajánlott kor 3+
díjak Spiel Gut ajánlott, Major Fun Award győztes
szín kék, piros
db 4
méret 13 cm és 8 cm

 

Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

További információk

Intézmény szerint

Óvodás korosztály

Játék típusa

Fejlesztő

Korosztály

3+ éves

Érdekelhetnek még…

Oogi family fejlesztő játék gyerekeknek

10490 Ft