Barion Pixel
Akció!

Oogi fejlesztő játék gyerekeknek, piros

4990 Ft

🤸 Az Oogi fejlesztő játék elhozza a kreativitást és szórakozást minden korosztálynak
🧠 Fejleszti a gyerekek kognitív készségeit
🌈 Stresszlevezető és szórakoztató
💪 Strapabíró és tartós kialakítás
💖 Biztonságos és tartós
🎁 Különleges ajándékötlet

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: 43201 Kategória:

Leírás

Az Oogi fejlesztő játék egy olyan különleges, stresszlevezető és egyben fejlesztő játék gyerekeknek, amely alapvetően a legkisebbeknek szól, de még a felnőttek fantáziáját is megmozgatja. Feje és végtagjai tapadókorongban végződnek, teste pedig a legkeményebb huzavonát is kibírja.

Kutatások bizonyítják, hogy már a gyerekek kétéves kora körül kezd megjelenni a rendszeres stressz az életünkben, és ennek kezelésére nincs igazán jó módszerünk ebben a korban – ráadásul könnyen az őrületbe kergetjük vele a szüleinket. Erre fejlesztették ki az Oogi-t, akin anélkül tölthetjük ki a frusztrációnkat, hogy ezt ő zokon venné. Elvégre ide-oda tekerhetjük, téphetjük, semmi baja nem lesz – sőt, ha a falhoz vágjuk, akkor nem megsértődik, hanem még rá is tapad. Tapadókorongjainak segítségével célbadobáshoz, hagyományos játékhoz, különböző fura pózok felvételéhez mind tökéletes. Egy igazi “nyúzós” játék! A gyermek képzelőerejével pedig számtalan kalandot fognak együtt átélni.

🌟 Gyerekek! Fedezd fel az Oogi varázslatos világát – a kreatív fejlesztő játék, amely stresszlevezető és kiválóan strapabíró!

🤸 Kreativitás és szórakozás minden korosztálynak: Az Oogi egy rendkívüli fejlesztő játék, amely nemcsak a legkisebbeknek szól, hanem a felnőttek fantáziáját is megmozgatja. Az Oogi fejlesztő játék karakterek feje és végtagjai tapadókorongokban végződnek, lehetővé téve a különböző formákba való hajlítást és a szabad kreativitás kibontakoztatását.

🧠 Fejleszti a kognitív készségeket: Az Oogi játék kiválóan fejleszti a gyerekek kognitív készségeit. A karakter alakítása és formázása közben a gyerekek fejlesztik a logikai gondolkodásukat, tervezési képességeiket és térérzékelésüket.

🌈 Stresszlevezető és szórakoztató: Az Oogi fejlesztő játék nemcsak fejlesztő, hanem kiváló stresszlevezető is. Az Oogi karakterek rugalmas és tapadó felülete lehetővé teszi a nyúzást, nyújtást és alakítást. Még a felnőttek is élvezhetik a játék nyújtotta szórakozást és együtt lazíthatnak gyermekükkel.

💪 Strapabíró és tartós kialakítás: Az Oogi nemcsak kreatív és szórakoztató, de strapabíró is. A karakter teste a legkeményebb huzavonát is könnyedén kibírja, biztosítva a hosszú távú és tartós játékélményt.

🌟 Univerzális szórakozás: Az Oogi karakterek minden korosztálynak kiválóan szórakoztatóak. Legyen szó gyermekekről vagy felnőttekről, az Oogi egy olyan játék, amely mindenki számára izgalmas és szórakoztató.

🎁 Különleges ajándék mindenki számára: Az Oogi fejlesztő játék nem csupán játék, hanem különleges ajándék is. Tökéletes választás születésnapokra, ünnepekre vagy bármilyen alkalomra, amikor egy olyan ajándékkal szeretnél meglepni, amely garantáltan örömöt szerez.

Fedezd fel az Oogi játék varázslatos világát, és engedd, hogy a kreativitás és szórakozás találkozzon egyetlen, rugalmas karakterben!

Rendeld meg most, és fedezzétek fel együtt az Oogi végtelen lehetőségeit!

Típus Standard
amit fejleszt kreativitás, képzelőerő
ajánlott kor 3+
díjak Spiel Gut ajánlott, Major Fun Award győztes
szín piros
db 1
méret 13 cm


Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

További információk

Intézmény szerint

Óvodás korosztály

Játék típusa

Fejlesztő

Korosztály

3+ éves

Érdekelhetnek még…

Oogi fejlesztő játék gyerekeknek, piros

4990 Ft