Barion Pixel
Akció!

Oogi fénylő fejlesztő játék gyerekeknek

5890 Ft

🌟 Az Oogi 13 cm-es fénylő fejlesztő játék ragyog a sötétben
👶 Fejleszti a finommotoros és kognitív készségeket
💖 Fejlődés és szórakozás is egyben
Gyermekbarát, strapabíró kialakítás
🎁 Izgalmas ajándék minden kisgyermeknek

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: 43110 Kategória:

Leírás

Az Oogi fénylő fejlesztő játék egy olyan különleges, stresszlevezető és egyben fejlesztő játék a gyerekeknek, amely alapvetően a legkisebbeknek szól, de még a felnőttek fantáziáját is megmozgatja néha. Feje és végtagjai tapadókorongban végződnek, sötétben világító teste pedig a legkeményebb huzavonát is kibírja.

Kutatások bizonyítják, hogy a gyerekek életében már a kétéves kor körül kezd megjelenni a rendszeres stressz, és ennek kezelésére nincs igazán jó módszerünk ebben a korban – ráadásul könnyen az őrületbe kergetjük vele a szüleinket. Erre fejlesztették ki az Oogi-t, akin anélkül tölthetjük ki a frusztrációnkat, hogy ezt ő zokon venné. Elvégre ide-oda tekerhetjük, téphetjük, semmi baja nem lesz – sőt, ha a falhoz vágjuk, akkor nem megsértődik, hanem még rá is tapad.

Tapadókorongjainak segítségével célbadobáshoz, hagyományos játékhoz, különböző fura pózok felvételéhez mind tökéletes. A gyermekek képzelőerejével pedig számtalan kalandot fognak együtt átélni. A kis mászóbajnok őrangyalnak is tökéletes, hiszen kellemes zöld fénnyel világít a sötétben.

🌟 Gyerekek! Fedezzétek fel az Oogi fénylő fejlesztő játék varázslatos világát – A kreatív fejlesztő játék, amely RAGYOG!

Kreatív és ragyogó szórakozás: Az Oogi egy egyedülálló fejlesztő játék, amely kreatív szórakozást és ragyogó élményeket kínál a kisgyermekeknek. Az állítható karok és a puha tapadófelület lehetővé teszi különleges formák és karakterek létrehozását, most pedig még a sötétben is ragyognak!

👶 Fejleszti a finommotoros készségeket: Az Oogi fénylő fejlesztő játék nem csak szórakoztató, hanem kiválóan fejleszti a kisgyermekek finommotoros készségeit. Az Oogi formázása során a gyerekek észrevétlenül fejlesztik a kézügyességüket és a szem-kéz koordinációjukat.

🌈 Ragyogó színek és varázslatos ragyogás: Az Oogi élénk színei és a sötétben ragyogó funkciója elképesztő vizuális élményt nyújt. A gyerekek imádni fogják figyelni, hogyan varázsolnak fényt és színeket az Oogi-jukkal, amely tovább ösztönzi a kreativitásukat.

🤔 Kognitív készségek fejlesztése: Az Oogi fénylő fejlesztő játék nem csak a látvány miatt kivételes, hanem kognitív készségek fejlesztésére is ösztönöz. A gyerekek megtanulhatják a különböző formákat, színeket és méreteket, miközben a sötétben szórakoznak és alkotnak.

👨‍👩‍👧‍👦 Családi élmények és együttműködés:  A különböző karakterek és történetek kitalálása közös élményeket teremt, erősítve a családi kapcsolatokat.

🎁 Izgalmas ajándék minden kisgyermeknek: Az Oogi nem csak egy játék, hanem egy élmény, amely garantáltan elvarázsolja a kisgyermekedet. Tökéletes választás születésnapokra vagy bármilyen alkalmakra, ha egyedi és fejlesztő ajándékot keresel.

Ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget, vásárold meg most az Oogi fénylő fejlesztő játékot, és engedd, hogy a kreativitás ragyogjon a sötétben is!

Rendeld meg most, és fedezzétek fel együtt az Oogi végtelen lehetőségeit!

Típus: Világító
amit fejleszt: kreativitás, képzelőerő
ajánlott kor: 3+
díjak: Spiel Gut ajánlott, Major Fun Award győztes
szín: foszforeszkáló
db: 1
méret: 13 cm


Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

További információk

Intézmény szerint

Óvodás korosztály

Játék típusa

Fejlesztő

Korosztály

3+ éves

Érdekelhetnek még…

Oogi fénylő fejlesztő játék gyerekeknek

5890 Ft