Barion Pixel
Akció!

Oogi Junior fejlesztő játék gyerekeknek, ami fénylik

2690 Ft

🌟 Az Oogi Junior 8 cm-es fejlesztő játék, ami fénylik a sötétben
👶 Fejleszti a finommotoros és kognitív készségeket
💖 Fejlődés és szórakozás is egyben
Gyermekbarát, strapabíró kialakítás
🎁 Izgalmas ajándék minden kisgyermeknek

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: 43210 Kategória:

Leírás

Az Oogi Junior fejlesztő játék, ami fénylik, egy olyan különleges, stresszlevezető és egyben fejlesztő játék gyerekeknek, amely alapvetően a legkisebbeknek szól, de még a felnőttek fantáziáját is megmozgatja néha. Feje és végtagjai tapadókorongban végződnek, sötétben világító teste pedig a legkeményebb huzavonát is kibírja.

Kutatások bizonyítják, hogy már a gyerekek kétéves kora körül kezd megjelenni a rendszeres stressz, és ennek kezelésére nincs igazán jó módszerünk ebben a korban – ráadásul könnyen az őrületbe kergetjük vele a szüleinket. Erre fejlesztették ki az Oogi-t, akin anélkül tölthetjük ki a frusztrációnkat, hogy ezt ő zokon venné. Elvégre ide-oda tekerhetjük, téphetjük, semmi baja nem lesz – sőt, ha a falhoz vágjuk, akkor nem megsértődik, hanem még rá is tapad.

Tapadókorongjainak segítségével célbadobáshoz, hagyományos játékhoz, különböző fura pózok felvételéhez mind tökéletes. A gyermek képzelőerejével pedig számtalan kalandot fognak együtt átélni. A kis mászóbajnok őrangyalnak is tökéletes, hiszen kellemes zöld fénnyel világít a sötétben.

🌟 Gyerekek! Fedezzétek fel az Oogi Junior fejlesztő játék (glow) varázslatos világát – A kreatív fejlesztő játék, amely RAGYOG!

Kreatív és ragyogó szórakozás: Az Oogi Junior fejlesztő játék (glow) egy egyedülálló fejlesztő játék, amely kreatív szórakozást és ragyogó élményeket kínál a kisgyermekeknek. Az állítható karok és a puha tapadófelület lehetővé teszi különleges formák és karakterek létrehozását, most pedig még a sötétben is ragyognak!

👶 Fejleszti a finommotoros készségeket: Az Oogi Junior fejlesztő játék (glow) nem csak szórakoztató, hanem kiválóan fejleszti a kisgyermekek finommotoros készségeit. Az Oogi formázása során a gyerekek észrevétlenül fejlesztik a kézügyességüket és a szem-kéz koordinációjukat.

🌈 Ragyogó színek és varázslatos ragyogás: Az Oogi Junior fejlesztő játék (glow) élénk színei és a sötétben ragyogó funkciója elképesztő vizuális élményt nyújt. A gyerekek imádni fogják figyelni, hogyan varázsolnak fényt és színeket az Oogi-jukkal, amely tovább ösztönzi a kreativitásukat.

🤔 Kognitív készségek fejlesztése: A játék nem csak a látvány miatt kivételes, hanem kognitív készségek fejlesztésére is ösztönöz. A gyerekek megtanulhatják a különböző formákat, színeket és méreteket, miközben a sötétben szórakoznak és alkotnak.

👨‍👩‍👧‍👦 Családi élmények és együttműködés:  A különböző karakterek és történetek kitalálása közös élményeket teremt, erősítve a családi kapcsolatokat.

🎁 Izgalmas ajándék minden kisgyermeknek: Az Oogi Junior fejlesztő játék (glow) nem csak egy játék, hanem egy élmény, amely garantáltan elvarázsolja a kisgyermekedet. Tökéletes választás születésnapokra vagy bármilyen alkalmakra, ha egyedi és fejlesztő ajándékot keresel.

Ne hagyd ki ezt a csodálatos lehetőséget, vásárold meg most az Oogi Junior fejlesztő játék (glow) fejlesztő játékot, és engedd, hogy a kreativitás ragyogjon a sötétben is!

Rendeld meg most, és fedezzétek fel a gyerekekkel az Oogi végtelen lehetőségeit!

Típus: Világító
amit fejleszt: kreativitás, képzelőerő
ajánlott kor: 3+
díjak: Spiel Gut ajánlott, Major Fun Award győztes
szín: foszforeszkáló
db: 1
méret: 8 cm

Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

📖 Versajánlatunk:

Papp Róbert (cerkafirka)
Nem vagyok én rossz gyerek

Nem vagyok én rossz gyerek, de
Előfordult egyszer,
Térdemre és könyökömre
Került egy kis kötszer.

Nem szólt senki, a görkori
Veszélyes is lehet,
Még jó, hogy a sebtapasz jól
Elrejti a sebet.

Nem vagyok én rossz gyerek, de
Volt már olyan eset,
Véletlen egy ablakon a
Bőrfocim beesett.

Ezért kedves szomszédaim
Majdhogy szívbajt kaptak,
Volt ugyanis egy kis bibi:
Csukva volt az ablak.

Nem vagyok én rossz gyerek, de
Volt pár fura tettem,
A suliban egyik székre
Egy rajzszöget tettem.

Volt néhány hét, mire elült
A viharnak szele,
Mert ugyanis a rajzszögbe
A tanár ült bele.

Nem vagyok én rossz gyerek, de
Nem kevés, ki korhol.
Rossz az, aki ezek után
Rólam rosszat gondol.

További információk

Intézmény szerint

Óvodás korosztály

Játék típusa

Fejlesztő

Korosztály

3+ éves

Érdekelhetnek még…

Oogi Junior fejlesztő játék gyerekeknek, ami fénylik

2690 Ft