Barion Pixel
Akció!

Torpedó mágneses társasjáték gyerekeknek

2390 Ft

🌟 Kompakt kivitel – a Torpedó mágneses társasjáték mindenütt veled lehet
🎯 Fejleszti a taktikai és logikai képességeket
🚀 Interaktív
👨‍👩‍👧 Közös családi játék
💖 Fejlődés és szórakozás is egyben
🌈 Szórakoztató és tartalmas utazás

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Készleten

Cikkszám: 339 Kategória:

Leírás

A Purple Cow Torpedó mágneses társasjáték a klasszikus Torpedó társasjáték megkapó dizájnú, modern változata, melyet kis méretének köszönhetően a gyerekek könnyen magukkal vihetik.

Süllyeszd el ellenfeled hajóit és nyerd meg a vízi csatát!

🚗 Utazás közbeni kalandok: Gyerekek! Ismerjétek meg a Purple Cow Torpedó Mágneses Társasjátékot!

🌟 Kompakt kivitel – mindenütt veled: Az utazás sosem volt még ilyen szórakoztató! A Torpedó kisméretű és könnyű, így könnyedén magaddal viheted bárhová. A mágneses felülete pedig garantálja, hogy a játékról semmi ne maradjon le az úton!

🎯 Fejleszti a taktikai képességeket: A játék nem csak a gyermekek szórakoztatásáért van, hanem taktikai és stratégiai képességeiket is fejleszti. A hajók pontos elhelyezése és a célpontok eltalálása során a gyerekek logikus gondolkodásra és tervezésre tanulnak.

🚀 Interaktív utazás: Az utazás sosem lesz unalmas! A Torpedóval a gyermekek interaktívan szórakozhatnak, miközben fejlesztik a kognitív képességeiket. A mágneses horgászhajókkal és célpontokkal telepített tengeri kaland egyenesen az utazás közepébe repíti a gyerkőcöket.

👨‍👩‍👧 Családi pillanatok: A Torpedó a család minden tagjának szórakozást kínál. Az egyszerűség ellenére a játék izgalmas és élvezetes. Fedezzétek fel együtt az óceán titkait, és teremtsétek meg a családi pillanatokat!

🌈 Szórakoztató és tartalmas utazások a Purple Cow Torpedóval: A játék nemcsak egy társasjáték; garantálja, hogy az utazás tele legyenek szórakozással és fejlődéssel!

🚗 Gyerekek! Induljatok kalandra a Purple Cow Torpedó mágneses társasjátékkal most!

Próbáld ki bátran a Purple Cow gyártó világhírű játékait, melyek ideálisak akár hosszabb utazásokhoz. A mágneses bábuknak köszönhetően attól se kell tartanod, hogy elveszíted azokat. A játékokon szereplő élénk illusztrációk a neves ausztrál művész, Inna Semadar munkáját dícsérik. A képi elemekben gazdag fém dobozos társasjáték kis méretű, de annál nagyobb eszmei értéket képvisel.

5 éves kor felett ajánlott!

Játékszabály:

Bár a korai ’90-es évek televíziós játékai hoztak némi plusz népszerűséget, a Torpedó alapvetően egyszerű, könnyen játszható és szórakoztató játék maradt, nem volt szükségekülön reklámra. A játék lényege, hogy a meghatározott kockaszámú mező különbözőn meghatározott méretű “tengeralattjárókat” helyezzünk el, amelyeket az ellenfél megpróbál a célkoordináták bemondásával eltalálni. A szórakozáshoz ugyan alapvetően elég a négyzetrácsos lap és a ceruza, de egyes gyártók profi Torpedó-játékokat szerkesztettek az évek során, amelyekben tényleg megelevenedik egy tengeralattjárós üldözés izgalma.

A játékot két játékos játszhatja. Lényege, hogy az ellenfél hadiflottáját minél előbb elsüllyesszük. A doboz egyik része az egyik, másik része a másik játékosé. A hajókat, bombákat és jelzőtüskéket két egyenlő részre osztjuk a két játékos között. A doboztetőket úgy helyezzük el magunk előtt, hogy a nagyobb lyukakat tartalmazó rész legyen felül. A felső rész a mi „hadi területünk”, az alsó az ellenfélé. A takarókartonokat úgy helyezzük el, hogy ellenfelünk ne lássa flottánk elhelyezkedését. Ezek után mindkét játékos a saját, tehát felső mezején tetszés szerint elhelyezi a hadihajókat, amelyek semmilyen módon nem érintkezhetnek egymással.

A játék menete:

Az első játékos lő a betű és a szám megnevezésével (pl. B-4) Az ellenfél ellenőrzi, hogy érte-e találat valamelyik hajóját, vagy sem. Találat esetén a második játékos válasza: „Találat”, majd egy bombát helyez az eltalált helyre, a hajóba. Amennyiben az első játékos lövése nem talált, a második játékos válasza. „Nem talált”, és egy fehér tüskét helyez el a saját mezején. Az első játékos találat esetén piros, téves lövés esetén fehér tüskét helyez el az alsó mezőn, amely ellenfele területét jelenti. Ezután a második játékos lő és a teendők ugyanazok, mint az előbb, és így tovább, felváltva. Ha egy hajónak már valamennyi részét találat érte, akkor az utolsó találatkor a válasz: „Talált, süllyedt”. Az a játékos győz, aki előbb süllyeszti el az ellenfél teljes flottáját.

Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

További információk

Intézmény szerint

Kisiskolás korosztály

Játék típusa

Utazó

Korosztály

5+ éves

Érdekelhetnek még…

Torpedó mágneses társasjáték gyerekeknek

2390 Ft