Barion Pixel
Akció!

Varázsló és Sárkány projektor különlegesség gyerekeknek

2990 Ft

🚀 Utazás a képzelet birodalmába a Varázsló és Sárkány projektorral
🌈 Szórakoztató alvásidő
🌌✨ Projektor és zseblámpa egyben
🌠 Interaktív tapasztalat a gyerekeknek
👦👧 Fejleszti a kreativitást
🎁💡 Ajándékötlet és varázslatos szórakozás egyben

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: E2079 Kategória:

Leírás

Ez a fantasztikus kivetítő-zseblámpa, a Varázsló és Sárkány projektor a varázslók és sárkányok fantáziavilágába repíti a gyerekeket, de nem kell messzire menni, hiszen mindez a szobánkban történik.

Skubizd meg a falakon és a mennyezeten lévő képeket, beleértve a varázslókat, sárkányokat és varázslatos jeleneteket – remek társ lefekvés előtt, hogy szórakoztatóbbá tegye az alvást.

🧙‍♂️🐉 Gyerekek! Merüljetek el a Varázsló és Sárkány projektor játékban – Fantáziavilág, ami életre kel!

🌟 Fantasztikus kivetítő élmény: Fedezd fel a varázslók és sárkányok izgalmas világát ezen különleges projektor játékkal! A szobád falait és mennyezetét átszőhetik a varázslatos képek és lenyűgöző jelenetek.

🚀 Repülj a képzelet birodalmába: Közelítsd meg a végtelent a kivetített varázslókkal és sárkányokkal, miközben a gyermeked kreativitása és képzelőereje szárnyal!

🌈 Szórakoztató alvásidő a gyerekeknek: Ideális társ a lefekvés előtti időszakban, hiszen a lenyűgöző projekciók segítik a gyerekeket a kikapcsolódásban és a nyugodt elalvásban.

🌠 Interaktív tapasztalat: A gyermekek élvezni fogják, ahogy a falakon és mennyezeten megjelennek a varázslók és sárkányok, és akár interaktív történeteket is alkothatnak köréjük.

👦👧 Fejleszti a kreativitást: A projektor játék segíti a gyerekeket a kreativitásuk és képzelőerejük fejlesztésében, miközben élvezik a szórakoztató vizuális élményeket.

🎁💡 Ajándékötlet és varázslatos szórakozás egyben: A Varázsló és Sárkány Projektor ideális ajándék a kicsiknek, akik szeretik a varázslatos világokat és élményeket.

🌙🌌 Hozd el a varázslatot, és készülj fel egy fantasztikus utazásra!

 

Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

 

További információk

Korosztály

3+ éves

Játék típusa

Különlegesség

Intézmény szerint

Kisiskolás korosztály, Óvodás korosztály

Érdekelhetnek még…

Varázsló és Sárkány projektor különlegesség gyerekeknek

2990 Ft