Barion Pixel
Akció!

Világűr lámpa és kivetítő különlegesség gyerekeknek

2990 Ft

🌌 Különleges esti mesék a Világűr lámpa és kivetítővel
🔍 Fejleszti a gyerekek megfigyelő képességét
🚀 Űrbeli kalandok lefekvés előtt
🌠 A kreatív gondolkodás fejlesztése
🌌 Megismerteti a gyermeket a világűr csodáival
🌙 Pihentető alvás és kikapcsolódás

A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Cikkszám: E2008 Kategória:

Leírás

Esti mese másképpen?

Igen! A Space Torch -Világűr lámpa és kivetítő segítségével a falakon NASA felvételek villannak fel űrhajókról, bolygókról, asztronautákról és csillagködökről – ideális társ a gyerekeknek az elalváshoz és egyúttal mókásabbá teszi a lefekvéshez készülés perceit ez a nem mindennapi bolygó kivetítő!

🚀 Gyerekek! Fedezzétek fel a csillagokat a Space Torch – Világűr lámpával és kivetítővel!

🌌 Az esti mese különlegesebb lesz, mint valaha: A Space Torch nem csak egy lámpa – ez egy kis csodavilág! Élénk és lenyűgöző NASA felvételekkel kivetítve a falra és a mennyezetre, minden este egy űrkaland részesévé válik a kis kalandor. Az asztronauták, bolygók és csillagok varázslatos világába merülve a gyermeked mindig izgatottan várja majd az elalvást.

🔍 Fejleszti a megfigyelő képességet: A játék használata során a gyerekek megismerhetik a megfigyelhetik a kivetített képeket, amikhez történetet szőhettek közösen. Ezáltal fejlődik a gondolkodásuk, az észlelési képességük és a figyelmük, s mindeközben felfedezik a világűr csodáit.

🚀 Űrbeli kalandok lefekvés előtt: Ez a világűr lámpa és kivetítő nem csak esztétikai élményt nyújt, hanem a lefekvés előtti rituálékat is izgalmassá és szórakoztatóvá teszi. A színes és részletgazdag képek elkalauzolják a gyermeked egy fantasztikus utazásra, megnyugtatva és elszakítva a mindennapi zajoktól.

🌠 A kreatív gondolkodás fejlesztése: A gyermeked kreativitása és képzelőereje virágba borul, miközben nézi és felfedezi az űrhajókat, bolygókat és csillagokat. A Space Torch kivetítő segít a térbeli gondolkodásban, és egyedi élményt nyújt, amely ösztönzi a gyermek kíváncsiságát és felfedező szellemét.

🌌 Megismerteti gyermeket a világűr csodáival: Ez a gyermekjáték nem csupán egy kivetítő, hanem egy kapu a világűr csodáihoz. Segíti a gyerekeket abban, hogy közelebbről megismerjék az univerzumot.

🌙 Pihentető alvás és kikapcsolódás: Az észbontó látvány és a nyugtató színek segítenek a gyermekednek pihentető alvásban, hozzájárulva a jó éjszakai nyugodt alváshoz. A Space Torch nemcsak egy játék, hanem egy édes álom előkészítője is.

🌟 Varázslatos estei mesék a Space Torch – Világűr lámpa és kivetítővel!

Szállítás 1 nap alatt, raktárról, a legjobb áron az ovisleszek.hu -tól!

Olvass bele Tudástárunkba! :) Klikk ide!

 

További információk

Intézmény szerint

Óvodás korosztály

Játék típusa

Tudományos

Korosztály

3+ éves

Érdekelhetnek még…

Világűr lámpa és kivetítő különlegesség gyerekeknek

2990 Ft