Gratulálunk a döntésedhez!

Kérlek nézd meg ELEKTRONIKUS kiadványainkat is!

15 játékötlet a sikeres szobatisztasághoz

Ráültetés és szoktatás helyett használd a játék és a móka erejét, hogy kedvet csinálj gyermekednek a szobatisztasághoz! Hiszen játékkal mindent sokkal könnyebb és szórakoztatóbb elsajátítani! Ezek a játékötletek felébresztik és fenntartják gyermekedben a lelkesedést a szobatisztaság iránt.

Ára: 490 Ft (azonnal letölthető PDF)

12 kerettörténet, ami segít elválni a cumitól

A cumi elhagyása nehéz dolog. A gyereknek nagyon megkönnyíti a megválást egy testre szabott módszer vagy kerettörténet. Itt olyan praktikákat olvashatsz, amelyek már sok szülőnek és gyereknek segítettek abban, hogy szorongás és trauma nélkül éljék meg ezt az időszakot.

Ára: 490 Ft (azonnal letölthető PDF)

24 konyhai feladat, amit egy totyogósra bízhatsz

Ha gyermeked a válogatósok klubjának rendíthetetlen tagja, akkor valószínűleg már te is tudod, hogy a közösen elkészített étel sokkal vonzóbb a gyerek számára és nagyobb valószínűséggel fogja megkóstolni. De milyen konyhai feladatokat bízhatunk egy totyogósra, amelyek biztonságosak?

Ára: 490 Ft (azonnal letölthető PDF)

Hisztikezelés szeretettel

Ára: 1490 Ft (azonnal letölthető PDF)

Minden az oldalon megtalálható anyag egy helyen:

Csatlakozz a SZÜLŐI MÓKAKÖZÖSSÉGHEZ!

Mind a 4 elektronikus anyagot megtalálod a Szülői Mókaközösség zárt oldalán, további 14 hasonlóan hasznos anyaggal együtt – korlátlan hozzáféréssel!

A Szülői Mókaközösség egy folyamatosan bővülő,  tagsági alapon működő zárt tartalom, amelyhez tagsági díj ellenében lehet csatlakozni. A tagsági oldalon található tartalmak mindaddig elérhetőek a számodra, amíg aktív az előfizetésed. A tagságod BÁRMIKOR megszüntethető egyetlen kattintással. A zárt oldalon jelenleg 18 anyag található (2-4 éves korosztály számára), amelyet minden hónapban 3-4 új anyaggal bővítünk – részben a tagok javaslatai alapján.

Azonnali hozzáférés – ismétlődő fizetéssel

Paste your AdWords Remarketing code here