Ne zárd be ezt az oldalt - FONTOS INFÓ!!!

Megrendelés mindjárt kész... 95%

gratulálunk!

A megrendelt könyvekkel nagyszerű eszközöket adsz a gyermeked kezébe, amelyekkel nem csak egy aktuális mérföldkő elérését könnyíted meg a számára, de az új problémákhoz való hozzáállását is javítod általuk.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS: Adj neki ugyanekkora “lökést” minden felmerülő problémás helyzetben! Kipróbált eszközöket adunk a kezedbe ahhoz, hogy minél KÖNNYEBBEN és GYORSABBAN megbirkózzatok a totyogós kor kihívásaival. Ehhez a játékok erejét használjuk fel minden új készség elsajátításához és a felmerülő problémák megoldására.

Kérlek nézd meg ELEKTRONIKUS kiadványainkat is!

15 játékötlet a sikeres szobatisztasághoz

Ráültetés és szoktatás helyett használd a játék és a móka erejét, hogy kedvet csinálj gyermekednek a szobatisztasághoz! Hiszen játékkal mindent sokkal könnyebb és szórakoztatóbb elsajátítani! Ezek a játékötletek felébresztik és fenntartják gyermekedben a lelkesedést a szobatisztaság iránt.

Ára: 490 Ft (azonnali hozzáféréssel)

12 kerettörténet, ami segít elválni a cumitól

A cumi elhagyása nehéz dolog. A gyereknek nagyon megkönnyíti a megválást egy testre szabott módszer vagy kerettörténet. Itt olyan praktikákat olvashatsz, amelyek már sok szülőnek és gyereknek segítettek abban, hogy szorongás és trauma nélkül éljék meg ezt az időszakot.

Ára: 490 Ft (azonnali hozzáféréssel)

24 konyhai feladat, amit egy totyogósra bízhatsz

Ha gyermeked a válogatósok klubjának rendíthetetlen tagja, akkor valószínűleg már te is tudod, hogy a közösen elkészített étel sokkal vonzóbb a gyerek számára és nagyobb valószínűséggel fogja megkóstolni. De milyen konyhai feladatokat bízhatunk egy totyogósra, amelyek biztonságosak?

Ára: 490 Ft (azonnali hozzáféréssel)

Hisztikezelés szeretettel (5 anyag!)

Ára: 1.490 Ft (azonnali hozzáféréssel)

VAGY! Válaszd a Szülői Mókaközösséget, ahol minden anyagot megtalálsz AZONNALI, korlátlan hozzáféréssel!

szmk-havi-tagsag-cover

SZÜLŐI MÓKAKÖZÖSSÉG

A Szülői Mókaközösség egy tagsági alapon működő zárt tartalom, amelyhez tagsági díj ellenében lehet csatlakozni. A tagsági oldalon található tartalmak mindaddig elérhetőek a számodra, amíg aktív az előfizetésed. A tagságod BÁRMIKOR megszüntethető egyetlen kattintással. A zárt oldalon jelenleg 18 anyag található (2-4 éves korosztály számára), amelyet minden hónapban 3-4 új anyaggal bővítünk – részben a tagok javaslatai alapján.

Ára: 1.490 Ft / hó (azonnali hozzáférés – ismétlődő fizetéssel)

Minden tudásanyagunk az alábbi 3 alapelv figyelembevételével készült

Szeretetre nevelés

Önállóságra nevelés

Együttműködésre nevelés

Milyen további témákban találsz segítséget a SZÜLŐI MÓKAKÖZÖSSÉG zárt weboldalán?​

Óvodába lépés

Önálló és közös elfoglaltságok​

Önállóságra nevelést segítő anyagok

Hamarosan: Testvérkapcsolatok

Gyakran feltett kérdések és válaszok

A Szülői Mókaközösség anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi anyagokat is.

Havonta 3-4 új anyagra számíthatsz, amelyek folyamatosan jelennek meg a zárt oldalon, de természetesen külön e-mail értesítést is fogsz kapni, amint egy új anyag megjelenik.

A Szülői Mókaközösség anyagait folyamatosan tesszük közzé. Az új tudásanyagokról e-mailben kapsz értesítést, de javasoljuk, hogy legalább havonta egyszer nézz vissza a fiókodba.

Ameddig tag vagy nálunk, az idő alatt folyamatosan, a felhasználói fiókodból fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok anyagait. Tehát a tagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A program havidíját bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a PayLike fizetési szolgáltatását vesszük igénybe, tehát 100%-ig megbízható.

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, hiszen egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a banknak. A tagságod időtartama alatt a tagdíjat a csoportos beszedési megbízáshoz hasonlóan automatikusan tudod rendezni.

A tagságot egyébként bármikor lemondhatod egyetlen kattintással. Nincs hűségidő és nincs hosszútávú elköteleződés sem. Addig maradsz tag, ameddig hasznát veszed az általunk nyújtott szolgáltatásnak.

Nem. Az átutalás vagy a csekkes fizetés olyan mértékű többlet adminisztrációval jár (fizetések nyomon követése napi szinten, utalások beazonosításának nehézsége, klubtagság aktiválása egyénileg, egyéni belépési adatok kiküldése stb.), ami mellett már nem tudnánk ilyen alacsony díjért adni ezt a szolgáltatást.

A bankkártyás fizetés előnye, hogy a sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az online felülethez – tehát azonnal él a tagságod. A egyedi belépési adataidat és a fizetésről szóló elektronikus számlát egy automatikus válaszüzenetben küldjük el.

A Szülői Mókaközösség tagságod díja fix, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell. Ha a későbbiekben a havidíj emelkedik, az aktív előfizetéssel rendelkezők megtarthatják az eredeti ár mellett a tagságukat.

A tagságot bármikor lemondhatod egyetlen kattintással. Nincs hűségidő és nincs hosszútávú elköteleződés sem. Addig maradsz tag, ameddig hasznát veszed az általunk nyújtott szolgáltatásnak.

Paste your AdWords Remarketing code here