Ne zárd be ezt az oldalt - FONTOS INFÓ!!!

gratulálunk!

A megrendelt könyvekkel nagyszerű eszközöket adsz a gyermeked kezébe, amelyekkel nem csak egy aktuális mérföldkő elérését könnyíted meg a számára, de az új problémákhoz való hozzáállását is javítod általuk.

KÖVETKEZŐ LÉPÉS: Adj neki ugyanekkora “lökést” minden felmerülő problémás helyzetben! Kipróbált eszközöket adunk a kezedbe ahhoz, hogy minél KÖNNYEBBEN és GYORSABBAN megbirkózzatok a totyogós kor kihívásaival. Ehhez a játékok erejét használjuk fel minden új készség elsajátításához és a felmerülő problémák megoldására.

Csatlakozz a Szülői Mókaközösséghez és szerezz AZONNALI hozzáférést a teljes tudástárhoz 50% kedvezménnyel cserébe amiért vásároltál tőlünk.

Mi az a Szülői Mókaközösség?

Egy zárt online felület, egy szülőknek szóló kincseskamra, ahová egy felhasználónév-jelszó párossal tudsz belépni. Ebben a kincseskamrában őrizzük az összes hasznos cikket és tematikus játékgyűjteményt, melyekhez folyamatosan, havonta újabbakat készítünk, a régieket pedig frissítjük.

Ezek az anyagok azért lesznek roppant értékesek a számodra, mert mi már elvégeztük helyetted a kutatás-kipróbálás fázisait és a te kezedbe már csak kipróbált – és legfőképp AZONNAL BEVETHETŐ – módszerek kerülnek. Természetesen nem csalhatatlan recepteket osztogatunk, hiszen ilyenek nem léteznek. Minden témában egy csokorra való ötletet kapsz, így te magad választhatod ki a gyermekedhez legjobban illő módszereket.

Milyen témákban találsz itt segítséget?

1.) Szobatisztaságot segítő anyagok

2.) Étkezési problémákban segítő anyagok

3.) Önálló elfoglaltságok

4.) Hisztikezelés szeretettel

5.) További hasznos anyagok

Hamarosan megjelennek...

6.) Testvérkapcsolatok

7.) Önállóságra nevelést segítő anyagok

Minden tudásanyagunk az alábbi 3 alapelv figyelembevételével készült

Szeretetre nevelés

Önállóságra nevelés

Együttműködésre nevelés

Mennyibe kerül a csatlakozás?​

A Szülői Mókaközösség egy tagsági alapon működő zárt tartalom, amelyhez tagsági díj ellenében lehet csatlakozni. A tagsági oldalon található tartalmak mindaddig elérhetőek a számodra, amíg aktív az előfizetésed. A tagságod BÁRMIKOR megszüntethető egyetlen kattintással. A tagsági díj mindössze 2.980 Ft/hó, melyet bankkártyával tudsz kifizetni.

De Neked most még ennyit sem kell fizetned…

Mivel te most vásároltál tőlünk könyve(ke)t, ezért szeretnék felajánlani, hogy csatlakozz hozzánk 50% kedvezménnyel! Így 2980 Ft/hó helyett mindössze 1490 Ft/ hó lesz a havidíjad, és ez a kedvezmény a programban való részvételed teljes időtartama alatt érvényes lesz.

Ne feledd: mivel éppen most vásároltál tőlünk könyvet, ezért cserébe most 50% kedvezménnyel lehetsz a Szülői Mókaközösség tagja! Így a tagsági díjad 2.980 Ft/hó helyett mindössze 1.490 Ft/hó! SŐT: válaszd az éves tagságot és fizess csupán 10 havi tagsági díjat!

Válassz a csomagok közül

Szülői Mókaközösség havidíjas tagság

Szülői Mókaközösség éves díjas tagság

2.980 Ft/hó helyett MOST
mindössze havi 1.490 Ft

Maradj rugalmas, és ne köteleződj el. Havonta megújuló előfizetés, mely bármikor lemondható.

29.800 Ft/év helyett MOST
mindössze havi 1.242 Ft

Kérd a teljes hozzáférést 20% kedvezménnyel, egy összegben éves előfizetéssel: 14.900 Ft/év

FIGYELEM! Ez egy EGYSZERI ajánlat, ami nem érhető el nyilvánosan!

Gyakran feltett kérdések és válaszok

A Szülői Mókaközösség anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi anyagokat is.

Havonta 3-4 új anyagra számíthatsz, amelyek folyamatosan jelennek meg a zárt oldalon, de természetesen külön e-mail értesítést is fogsz kapni, amint egy új anyag megjelenik.

A Szülői Mókaközösség anyagait folyamatosan tesszük közzé. Az új tudásanyagokról e-mailben kapsz értesítést, de javasoljuk, hogy legalább havonta egyszer nézz vissza a fiókodba.

Ameddig tag vagy nálunk, az idő alatt folyamatosan, a felhasználói fiókodból fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok anyagait. Tehát a tagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A program havidíját bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez az OTP csoport fizetési rendszereket működtető SimplePay szolgáltatását vesszük igénybe, tehát 100%-ig megbízható.

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, hiszen egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a banknak. A tagságod időtartama alatt a tagdíjat a csoportos beszedési megbízáshoz hasonlóan automatikusan tudod rendezni.

A tagságot egyébként bármikor lemondhatod egyetlen kattintással. Nincs hűségidő és nincs hosszútávú elköteleződés sem. Addig maradsz tag, ameddig hasznát veszed az általunk nyújtott szolgáltatásnak.

Nem. Az átutalás vagy a csekkes fizetés olyan mértékű többlet adminisztrációval jár (fizetések nyomon követése napi szinten, utalások beazonosításának nehézsége, klubtagság aktiválása egyénileg, egyéni belépési adatok kiküldése stb.), ami mellett már nem tudnánk ilyen alacsony díjért adni ezt a szolgáltatást.

A bankkártyás fizetés előnye, hogy a sikeres fizetést követően azonnal hozzáférsz az online felülethez – tehát azonnal él a tagságod. A egyedi belépési adataidat és a fizetésről szóló elektronikus számlát egy automatikus válaszüzenetben küldjük el.

A Szülői Mókaközösség tagságod díja fix, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell. Ha a későbbiekben a havidíj emelkedik, az aktív előfizetéssel rendelkezők megtarthatják az eredeti ár mellett a tagságukat.

A tagságot bármikor lemondhatod egyetlen kattintással. Nincs hűségidő és nincs hosszútávú elköteleződés sem. Addig maradsz tag, ameddig hasznát veszed az általunk nyújtott szolgáltatásnak.

Paste your AdWords Remarketing code here