Barion Pixel

Ovi-idő könyv vélemények

Ezen az oldalon vásárlóktól származó véleményeket találsz összegyűjtve, rendszerezve. Ezek egy része spontán véleménynyilvánítás a Facebook-on vagy e-mailben, egy másik része egy e-mailben kiküldött értékelésre adott reakció. Az Ovi idő könyv véleményeket természetesen az érintettek hozzájárulásával tettük  közzé.

Kellemes olvasgatást :)

Mosolyogni fogok anya egész nap, jó?

Pont itthon voltunk betegszabin, ezért úgy vettük át a könyvet együtt és nagyon büszke volt rá, hogy csomagot kapott. Utána naponta többször kellett eljátszani az ovisat! Mire mentünk oviba, már ő mondta, hogy úgy lesz, hogy ha odaérünk ölelés, puszi és nagy integetés! Mosolyogni fogok anya egész nap, jó? Köszönjük!!!

Nálunk nagyon bevált a könyv. Egy héttel ovikezdés előtt kezdtem el mesélni belőle. Minden nap kérte, és emlegettük minden nap, ha mentünk oviba.

Kiderült mitől szorong a kisfiam

A könyv segítségével kiderült mitől szorong a kisfiam. Megbeszéltük, és elmúlt az éjszakai bepisilés, ami a középső csoport kezdésével jelentkezett. Néha még kéri, hogy este ezt meséljem el, de már nincs ilyen jellegű problémánk. Köszönöm

Már az első két nap után elmaradt a pityergés

Nagyon jó kis könyv. Minden reggel elolvastuk a kispadon, mielőtt beengedtem a kislányom a csoportba. Egy héten keresztül óvónéni is elolvasta bent, minden nap. Egy hét után már csak én olvastam kint a lánykámmal, még jó pár napon keresztül. Mára már nem olvassuk, csak az elköszönés vált szinte rituálévá a könyv alapján. Először egy ölelés és egy nagy puszi, aztán egy nagy-nagy integetés :) . Nekünk nagyon sokat segített. Már az első két nap után elmaradt a pityergés. Köszönöm szépen, örülök, hogy rátaláltam. Mindenképpen ajánlom! Mi majd a kisebb tesónál is alkalmazni fogjuk az első naptól!

Ma már gyakorlatilag szívesen megy oviba

Második gyermekemmel kezdtem meg az óvodát és bevallom bizonytalan voltam a helyes szülői magatartásban. A sírás és ragaszkodás, anya ne menj el kérések közepette mi a legjobb a gyermekemnek ? A könyv megerősített abban, hogy a gyors és határozott elválás a leg előre mutatóbb, így ezt igyekeztem megvalósítani. Hát nem volt könnyebb mint először, de ma már gyakorlatilag szívesen megy oviba és nem jellemző az ellenkezés. A rázós időszak kb egy hét volt. Valóban mondhatom, hogy jó a könyv.

Nekünk nagyon bevált, pedig órákig tartó hiszti volt a felkeléstől az oviig

Minden nap reggel ovi előtt itthon elolvastuk a könyvet, aztán vitte magával a hátizsákjában a kisfiam. Mostanában már az oviban olvassuk el a padon, mielőtt bemegy. A szöveget már kívülről fújja és a történetet már teljesen a magáénak tudja. Nekünk nagyon bevált, pedig órákig tartó hiszti volt a felkeléstől az oviig. Mindenkinek szívből ajánlom:)

A könyv ára 2990 Ft + postaköltség
KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!