Barion Pixel

Ovi-idő

2990 Ft

Ovi-idő könyv

A zökkenőmentes reggeli elválásért

Számos olyan könyvet találsz a boltokban, amely általánosságban foglalkozik az óvodába lépéssel – kiemelve, hogy ott mennyi csodálatos dolog vár gyermekedre. Ez a könyv NEM erről szól, hanem a reggeli elválásról és az ebből fakadó belső feszültség oldásáról.

Gyermekednek ad válaszokat és eszközöket, hogy ezt a számára LEGNEHEZEBB akadályt leküzdje – hiszen csak ezután lesz képes felfedezni azt a sok-sok csodás dolgot, amiről a többi ovis könyvből már hallott.

Legyen az óvodás kor egy szép új fejezet az ő kis életében. Ehhez az első lépés a frusztrációmentes reggeli elválás.

Vásárlói vélemények a könyvről

“Nagyon hasznosnak találjuk a kis könyvet. Kislányom nagycsoportos óvodás, de nála az elválás akkor vált nehézzé, amikor a kistestvére megszületett, és neki mennie kellett, a tesó pedig maradhatott itthon. Az Ovi-idő elolvasásával kaptunk elsőként gyakorlati tanácsokat, miként könnyíthetnénk meg az elválást, azon túlmenően, hogy az elválás legyen gyors és határozott. A hasznos és szívhez szóló tippeket ezúton is nagyon szépen köszönjük!”

“Életem egyik legjobb döntése volt, hogy megvettem ezt a könyvet. Kb. 1 hónapja olvastam fel a kislányunknak, aki addig minden reggel óriás sírás mellett, az óvónéni segítségével volt csak hajlandó bemenni a csoportba. Miután többször elolvastuk, úgy látszik megéretette, hogy az elválás nem örökre szól, csak egy kis időre.”

“Pont itthon voltunk betegszabin, ezért úgy vettük át a könyvet együtt és nagyon büszke volt rá, hogy csomagot kapott. Utána naponta többször kellett eljátszani az ovisat! Mire mentünk oviba, már ő mondta, hogy úgy lesz, hogy ha odaérünk ölelés, puszi és nagy integetés! Mosolyogni fogok anya egész nap, jó? Köszönjük!!!”

“Nálunk nagyon bevált a könyv. Egy héttel ovikezdés előtt kezdtem el mesélni belőle. Minden nap kérte, és emlegettük minden nap, ha mentünk oviba.”

“A könyv segítségével kiderült mitől szorong a kisfiam. Megbeszéltük, és elmúlt az éjszakai bepisilés, ami a középső csoport kezdésével jelentkezett. Néha még kéri, hogy este ezt meséljem el, de már nincs ilyen jellegű problémánk. Köszönöm”

“Nagyon jó kis könyv. Minden reggel elolvastuk a kispadon, mielőtt beengedtem a kislányom a csoportba. Egy héten keresztül óvónéni is elolvasta bent, minden nap. Egy hét után már csak én olvastam kint a lánykámmal, még jó pár napon keresztül. Mára már nem olvassuk, csak az elköszönés vált szinte rituálévá a könyv alapján. Először egy ölelés és egy nagy puszi, aztán egy nagy-nagy integetés . Nekünk nagyon sokat segített. Már az első két nap után elmaradt a pityergés. Köszönöm szépen, örülök, hogy rátaláltam. Mindenképpen ajánlom! Mi majd a kisebb tesónál is alkalmazni fogjuk az első naptól!”

“Második gyermekemmel kezdtem meg az óvodát és bevallom bizonytalan voltam a helyes szülői magatartásban. A sírás és ragaszkodás, anya ne menj el kérések közepette mi a legjobb a gyermekemnek ? A könyv megerősített abban, hogy a gyors és határozott elválás a leg előre mutatóbb, így ezt igyekeztem megvalósítani. Hát nem volt könnyebb mint először, de ma már gyakorlatilag szívesen megy oviba és nem jellemző az ellenkezés. A rázós időszak kb egy hét volt. Valóban mondhatom, hogy jó a könyv.”

“Minden nap reggel ovi előtt itthon elolvastuk a könyvet, aztán vitte magával a hátizsákjában a kisfiam. Mostanában már az oviban olvassuk el a padon, mielőtt bemegy. A szöveget már kívülről fújja és a történetet már teljesen a magáénak tudja. Nekünk nagyon bevált, pedig órákig tartó hiszti volt a felkeléstől az oviig. Mindenkinek szívből ajánlom:)”

Lapozz bele!

 

150+ vásárlói vélemény >>>

KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!
A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Készleten

Cikkszám: K001 Kategóriák: ,

Leírás

Számos olyan könyvet találsz a boltokban, amely általánosságban foglalkozik az óvodába lépéssel – kiemelve, hogy ott mennyi csodálatos dolog vár gyermekedre. Ez a könyv, az Ovi-idő, NEM erről szól, hanem a reggeli elválásról és az ebből fakadó belső feszültség oldásáról.

Gyermekednek ad válaszokat és eszközöket, hogy ezt a számára LEGNEHEZEBB akadályt leküzdje – hiszen csak ezután lesz képes felfedezni azt a sok-sok csodás dolgot, amiről a többi ovis könyvből már hallott.

Legyen az óvodás kor egy szép új fejezet az ő kis életében. Ehhez az első lépés a frusztrációmentes reggeli elválás.

Szerző: Elizabeth Verdick
Rajzolta: Marieka Heinlen

További információk

Tömeg 250 g
Méretek 20 × 20 × 2 cm

Érdekelhetnek még…

Ovi-idő

2990 Ft