Barion Pixel

Pá-Pá Cumi!

2990 Ft

Pá-Pá Cumi! könyv

Megválás a cumitól trauma nélkül

Ez a könyv megmutatja a gyereknek, hogy mennyi mókás dolgot csinálhat cumi nélkül – KEDVET csinál neki, hogy ő akarja letenni. Ennek az eredménye – mivel a gyerek nem egy külső nyomásnak engedelmeskedik, hanem belső motivációból cselekszik – együttműködő és lelkes lesz, hiszen ez az ő választása. Ráadásul nem fogja “fegyvertelennek” érezni magát a nehéz pillanatokban, mert tudni fogja, hogy mit tehet olyankor, amikor hiányozni kezd neki a cumija.

Vásárlói vélemények a könyvről

“A könyv megérkezése után pár héttel a lányom egyik reggel mondta, hogy nem kell már neki a cumi. Régóta beszéltünk már róla, de a könyv is biztos hatással volt rá. Köszönjük”

“Nagyon sok hasznos gyakorlati tanácsot tudnak a kedves szülők elsajátítani. A könyv elkészítésénél figyelembe vették azt, hogy használata egyszerű és hatékonyan használható a 2,5 éves korosztály számára. Nagyon tetszett benne, hogy személyre szabottan lehet kialakítani a folyamatot, megszemélyesíti a gyermeket, és magára tudja alkalmazni a leírását. A közel 3. életévét betöltendő gyermek, én kép kialakulása sokat segít ebben.”

“Kétszer olvastuk el, és végleg letette a cumit (anya, tedd el jó messzire, hogy ne találjam meg), pedig jó féléve küzdöttünk, kb. hasonlókkal érveltünk, mint ami a könyvben le van írva. Utána még egy ideig mindennap el kellett mesélni, de azóta nem téma. Mintha nem is cumizott volna és az sem zavarja, hogy a kistesó cumizik. Nekem a képi kidolgozás annyira nem tetszik, de Daninak úgy tűnik bejött és ez a lényeg.”

“Unokámnak vettem. Naponta legalább 10-szer elolvastatta a könyvet, nézegette, beszélt róla, aztán kb. 10 nap elteltével fogta a cumiját, és kidobta a kukába. Azt mondta, ő már nagy fiú, nem kell neki. Persze, kimentettem, de nem kereste. Estére otthon még megkapta a tartalék cumiját az alváshoz, ezt a szülők a táskájukban tartották napközben is. Másnap elmentek fodrászhoz, ahol elővette a tartalék cumit, és azt is a kukába dobta. Pér napig még kérte, de amikor emlékeztették, hogy kidobta, elfogadta. El sem hiszem. A saját döntése volt, hogy lerakta. Nagyfiúnak érzi magát, büszke a döntésére. Nagyon köszönöm.”

“A könyv megérkezése után pár héttel a lányom egyik reggel mondta, hogy nem kell már neki a cumi. Régóta beszéltünk már róla, de a könyv is biztos hatással volt rá. Köszönjük”

150+ vásárlói vélemény >>>

KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!
A KISZÁLLÍTÁST AZ FUTÁRSZOLGÁLAT VÉGZI
1 MUNKANAPON BELÜL!

Készleten

Cikkszám: K003 Kategóriák: ,

Leírás

A Pá-Pá Cumi! megmutatja a gyereknek, hogy mennyi mókás dolgot csinálhat cumi nélkül – KEDVET csinál neki, hogy ő akarja letenni. Ennek az eredménye – mivel a gyerek nem egy külső nyomásnak engedelmeskedik, hanem belső motivációból cselekszik – együttműködő és lelkes lesz, hiszen ez az ő választása. Ráadásul nem fogja “fegyvertelennek” érezni magát a nehéz pillanatokban, mert tudni fogja, hogy mit tehet olyankor, amikor hiányozni kezd neki a cumija.

Szerző: Elizabeth Verdick
Rajzolta: Marieka Heinlen

További információk

Tömeg 250 g
Méretek 20 × 20 × 2 cm

Érdekelhetnek még…

Pá-Pá Cumi!

2990 Ft