Megválás a cumitól trauma nélkül

Hogyan szerezd meg gyermeked együttműködését?

Akkor lesz EGYÜTTMŰKÖDŐ…

Ha pontosan megérti, hogy mit vársz tőle

Gyermekednek elegendő információra van szüksége, hogy megértse: pontosan mit is vársz tőle. A gyerekek a KÉPEK világát értik meg a legkönnyebben, hiszen a gondolkodásuk is elsősorban képekben történik. Az így tálalt információ megragad, hiszen összekapcsolódik a képekkel.

Ha támogatod őt az önállóságra törekvésében

Éreznie kell, hogy ez az ő választása: van beleszólása a saját életébe és nem a feje fölött döntenek a sorsáról. Mindez persze nem azt jelenti, hogy te a körmödet rágva várod, mikor kiált fel gyermeked: “nekem már nem kell a cumi”. Ha felkelted az érdeklődését és bevonod őt a folyamatba, akkor a saját ügyének fogja tekinteni a “cumi-ügyet”.

Ha külső elvárás helyett belső motiváció hajtja

Valójában ezen múlik a legtöbb: ha elég erős benne a motiváció, akkor MINDENT el fog követni, hogy a célját elérje. Nem kell őt noszogatni vagy folyamatosan ébren tartani a lelkesedését, hiszen Ő akarja a változást! A kulcs a te kezedben van, hiszen te ismered őt a legjobban: mivel lehet motiválni, hogyan viseli a változásokat, milyen a kudarctűrése, stb.

Ha ezt a néhány egyszerű alapelvet figyelembe veszed, akkor jóval többet teszel érte, mint csupán segítesz neki megválni a cumijától. Az így szerzett sikerélmény növeli az önbizalmát és javítja a problémákhoz való hozzáállását is. Ennél többet nem adhatsz neki!

Bemutatkozik a Pá-Pá Cumi! beszélgetős képeskönyv, amely…

  • Képek segítségével adja át gyermekednek a szükséges tudnivalókat

  • Erős motivációt ébreszt benne, hogy Ő akarjon megválni a cumitól

  • Egy kép, egy mondat – beszélgetésre ösztönző struktúra

A könyv végén szülőknek szóló tanácsokat olvashatsz, amelyek átsegítenek a nehéz helyzeteken és felkészítenek, hogy a legjobb partnere lehess gyermekednek, ennek a nagy mérföldkőnek az elérésében.

A könyv ára 1950 Ft + postaköltség
KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!

Vélemények a Pá-Pá Cumiról

“A könyv megérkezése után pár héttel a lányom egyik reggel mondta, hogy nem kell már neki a cumi. Régóta beszéltünk már róla, de a könyv is biztos hatással volt rá. Köszönjük”

Hallgasd meg mit mondanak a könyveinkről azok az óvónénik, akik már használják!

“Nagyon sok hasznos gyakorlati tanácsot tudnak a kedves szülők elsajátítani. A könyv elkészítésénél figyelembe vették azt, hogy használata egyszerű és hatékonyan használható a 2,5 éves korosztály számára. Nagyon tetszett benne, hogy személyre szabottan lehet kialakítani a folyamatot, megszemélyesíti a gyermeket, és magára tudja alkalmazni a leírását. A közel 3. életévét betöltendő gyermek, én kép kialakulása sokat segít ebben.”

Miben különleges ez a “cumis” könyv?

Ez a könyv megmutatja a gyereknek, hogy mennyi mókás dolgot csinálhat cumi nélkül – KEDVET csinál neki, hogy ő akarja letenni. Ennek az eredménye – mivel a gyerek nem egy külső nyomásnak engedelmeskedik, hanem belső motivációból cselekszik – együttműködő és lelkes lesz, hiszen ez az ő választása. Ráadásul nem fogja “fegyvertelennek” érezni magát a nehéz pillanatokban, mert tudni fogja, hogy mit tehet olyankor, amikor hiányozni kezd neki a cumija.

A gyerekekben természetes módon megvan az önállóságra való törekvés – ez a könyv ebben támogatja őket. Továbbá felkészít, motivál és lelkesít. Így közösen “írjátok meg” gyermeked saját sikersztoriját

A könyv ára 1950 Ft + postaköltség
KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A könyv 2-4 éves korosztály számára ajánlott.

A Pá-Pá Pelus! 36 oldalas, kemény borítós könyv, minőségi papírra nyomtatva.

A megrendelt csomagot 1 munkanapon belül házhoz szállítja a GLS futárszolgálat.

A kiszállítást legfeljebb három alkalommal kíséreli meg a futár – ha ezek sikertelenül zárulnak, akkor a csomag visszakerül a feladóhoz.

A könyv kizárólag a weboldalunkról rendelhető meg, nem kapható sem könyvesboltban sem más webáruházban. A könyv jogtulajdonosa az Almafa Kiadó.